01. Πωλήσεις Φωτοτυπικών Μηχανημάτων

Το κόστος απόκτησης ενός φωτοτυπικού μηχανήματος μπορεί να φαντάζει υψηλό για μία επιχείρηση, αλλά η εταιρεία μας σας προσφέρει πλήθος οικονομικών προτάσεων, ώστε να ικανοποιήσετε τις καθημερινές απαιτήσεις της εργασίας σας.

Διαλέξτε το καλύτερο για εσάς μηχάνημα ανάμεσα σε αυτά που σας προτείνουμε, καινούριο ή ανακατασκευασμένο, ασπρόμαυρο ή έγχρωμο. Η εταιρεία μας εγγυάται την άρτια λειτουργία του και σας καλύπτει με εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη.

Ασπρόμαυρα Φωτοτυπικά Μηχανήματα

Έγχρωμα Φωτοτυπικά Μηχανήματα

02. Προμήθεια Aναλώσιμων & Aνταλλακτικών

Για τις υπηρεσίες συντήρησης και service, η τεχνική υποστήριξη πραγματοποιείται με πιστοποιημένα ανταλλακτικά υλικά, με εγγύηση καλής λειτουργίας. Επίσης, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία toner στις χαμηλότερες τιμές, ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματός σας. Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας, ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα της εργασίας με το οικονομικότερο δυνατό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τις τιμές των προσφερόμενων προϊόντων.

03. Ενοικιάσεις Φωτοτυπικών Μηχανημάτων

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα μίσθωσης μηχανήματος για συγκεκριμένο χρόνο, ώστε να καλύψετε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, είτε επιθυμείτε να μειώσετε το κόστος απόκτησης ενός φωτοτυπικού μηχανήματος είτε επιθυμείτε να καλύψετε έκτακτες ανάγκες τις επιχείρησής σας.

Συμβουλευθείτε το προσωπικό μας, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με τις προτάσεις ενοικίασης ασπρόμαυρου ή έγχρωμου μηχανήματος, σε οικονομικό πακέτο, που περιλαμβάνει τη μεταφορά και τη συντήρηση του μαχανήματος.

Ασπρόμαυρα Φωτοτυπικά Μηχανήματα

Έγχρωμα Φωτοτυπικά Μηχανήματα

04. Συντήρηση & Service

Το τεχνικό μας προσωπικό διακρίνεται για την πολυετή εμπειρία του στις μηχανές γραφείου, με εξειδίκευση στα φωτοτυπικά μηχανήματα της εταιρείας Ricoh. Είμαστε συνεχώς πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα σάς προκύψει.

Σας παρέχουμε τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη (210 2775594, 6943 599152) και ενημέρωση βλάβης μέσω mail (contact @ service4copiers . gr). Η επισκευή πραγματοποιείται στην έδρα του πελάτη και τηρείται δελτίο τεχνικής συντήρησης (αναφορά βλάβης, εργασίες επισκευής και συντήρησης, αναφορά των σχετικών ανταλλακτικών).

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας διευκολύνουμε με άμεσες και οικονομικές λύσεις για τα μοντέλα μηχανημάτων που διαθέτετε. Η επίσκεψη στο χώρο σας και ο έλεγχος βλάβης και service παρέχονται δωρεάν.