Η επιχείρησή μας μετρά σαράντα χρόνια συνεχούς παρουσίας στον τομέα των μηχανών γραφείου και συστημάτων αυτοματισμού. Με κέντρο την Αθήνα και συμμετέχοντας σε ένα δίκτυο διεθνών εισαγωγών, η εταιρεία μας προσφέρει άμεσα λύσεις στις απαιτήσεις σύγχρονων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και δίνοντας έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα, δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας, με βασικές αρχές την συνέπεια και την αξιοπιστία.

Στόχος μας είναι η πλήρης κάλυψη των τεχνικών αναγκών σας, μέσω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η εταιρεία μας σάς προμηθεύει με καινούρια ή ανακατασκευασμένα φωτοτυπικά μηχανήματα, fax και scanner και σας παρέχει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών συντήρησης και επιδιόρθωσης του εξοπλισμού σας. Το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας παρουσιάσει την ευρεία γκάμα των μηχανημάτων και των υπηρεσιών μας και για να συζητήσετε μαζί τα προβλήματα και τις ανάγκες σας.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στα προϊόντα του Ομίλου Ricoh σάς προτείνουμε έναν κατάλογο λειτουργικών μηχανημάτων γραφείου στις πιο συμφέρουσες τιμές. Διαλέξτε ένα ασπρόμαυρο ή έγχρωμο μηχάνημα που θα εξυπηρετήσει τις εργασίες σας και η εταιρεία μας θα σας υποστηρίξει με την εγγύηση καλής λειτουργίας, καθώς και με τα αντίστοιχα αναλώσιμα και ανταλλακτικά.

Η Ricoh είναι ο μεγαλύτερος πολυεθνικός κολοσσός στον χώρο των μηχανών αυτοματισμού γραφείου και έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο θυγατρικών εταιρειών σε ολόκληρο τον κόσμο. Μαζί με τις θυγατρικές της εταιρείες Gestetner, Infotec, Nasuatec, Savin και Lanier καταλαμβάνει το 30% της παγκόσμιας μερίδας πωλήσεων και αφήνει πίσω της τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες εταιρείες. Κατέχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον πλέον αξιόπιστο εξοπλισμό του Ομίλου Ricoh, σάς παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις καλύτερες τιμές.